Як я подружилася з мультиваркою
Зовсім недавно мої стосунки з кухнею залишали бажати кращого. Я могла спалити яєчню або перетворити макарони на клейстер. Тому, коли на день народження мені подарували мультиварку, я не знала, радіти чи засмучуватись.
Спочатку я обходила її стороною. Вона стояла на стільниці, чорна та блискуча, наче щось із космічного фільму. Але їсти хотілося завжди, і я таки наважилася її увімкнути.
На <a href=https://recepti-dlya-multivarki.icu/>блозі</a> найпростішим рецептом виявилися "Ліниві голубці". Назва мене розсмішила. Я завантажила в чашу фарш, капусту, рис і залила все томатним соком. Активувала кнопку "Гасіння" — і стала чекати.
За годину кухня наповнилася таким духмяним запахом, що чоловік вийшов з кімнати здивований: "Це ти сама приготувала?".
Коли я відкрила кришку, то була вражена. Це була нормальна готова вечеря! Пахуча, гаряча і дуже апетитна! Ми уплітали за обидві щоки.
Тепер ми з мультиваркою - найкращі подруги. Вона не зважає на мою недосвідченість: у ній нічого не горить і не втікає і можна не боятись опіків. Я вже вивчила її характери — мову таймерів і режимів. І хоч друзі посміюються, що я не готую, а "натискаю кнопки", я знаю: справжня магія починається саме тоді, коли ти перестаєш боятися спробувати.
- OliveaJog
- General Surgery
- Thursday, 12 March 2026
There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.
However, you are not allowed to reply to this post.